Kampanjer2024-01-14T12:28:31+02:00

Mazda

Mazda är en japansk biltillverkare som varit verksam i över 100år, historien sitter i väggarna brukar man säga. Men för Mazdas del sitter snarare historien i de unika detaljerna och det enastående hantverket. Vem känner inte igen den tvåsitsiga öppna sportbilen Mazda Miata, eller har hört talas om nytillskottet CX-60 en fullstor hybrid med 2500kg dragvikt.

Nissan

Nissan är en av de största biltillverkarna från Japan, Nissan tillverkar både transportbilar och vanliga personbilar, deras största framgång har man haft med Crossovern Nissan  Qashqai som snabbt blev en populär bil i hela värden, Nissan ligger långt fram av elektrifieringen av bilar vilket bevisas med trotjänaren Nissan Leaf samt den helt nya populära Nissan Ariya.

Hyundai

Hyundai grundades 1967 som en lokal biltillverkare i Sydkorea. Företaget gjorde sig snabbt ett namn genom att tillverka pålitliga och prisvärda bilar. Hyundai har funnits i Sverige sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar finns på de svenska vägarna. För oss är kvalitet ett av de tyngsta ledorden och det genomsyrar allt från garantier till utveckling av ny teknik och innovativa modeller.

Maxus

Maxus tillverkas av SAIC Motors och är en av Kinas största biltillverkare, företaget grundades 1958. SAIC Maxus kom till Norden 2018, sedan dess har Maxus varit bland de mest sålda elbilarna i Norden. Deras kärnvärden är integritet och innovation, dessa kärnvärden pekar på SAIC Motors framtida mål att ligga i framkant inom teknik och utveckling, med starkt focus på innovationer inom elektrifiering.

Citroën

Citroën har visat djärvhet och en kompromisslös anpassning till människors behov ända sedan grundandet 1919. Bilmärket har i dag ett över 100 gammalt arv med över 300 lanserade modeller. Den episka historien startade med geniet André Citroëns vision. Citroën tillverkar både personbilar och har ett brett utbud av populära transportbilar. Citroën har även haft stora framgångar i rally och bland annat vunnit dakarrallyt och rallyVM.

Mitsubishi

Mitsubishi Motors har sålt bilar på den svenska marknaden sedan tidigt 80-tal. I dag är Mitsubishi Motors Sverige en del av K.W. Bruun Automotive AB, som ingår i K.W. Bruun-koncernen, och ansvarar för all import, försäljning och marknadsföring av märket. Hos Mitsubishi Motors Sverige är det hållbarhet och körglädje som är i fokus. Vi jobbar för att kunna erbjuda hög prestanda och kvalitet samtidigt som miljöpåverkan hålls så låg som möjligt.

Till toppen