Löften och tjänster från vår Fordservice

SERVICELÖFTEN TRANSPORTBILAR

För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att snabbt kunna få hjälp för att kunna återvända ut på vägarna igen. Våra verkstäder arbetar skyndsamt för att få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad.

På våra verkstäder får våra transportbilskunder:

Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*

Möjlighet till service inom 24 timmar.**

Reparation inom 48 timmar.***

Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.**

För att du ska känna dig trygg bakom ratten har bilen en vägassistans, som ingår vid bilköpet när bilen är ny och som sedan förnyas varje gång du servar din bil, förutsatt att det görs hos en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder jobbar vi enbart med originaldelar och korrekt utrustning, och allt arbete utförs såklart av specialutbildade transportbilsmekaniker. Vi erbjuder även kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film. ****

Servicepriser på aktuella modeller (frånpriser)*

Alla priser är inkl. moms.
För exakt pris på just din bil, kontakta oss.
*Modeller som sålts 2022/2023.

Grossistförsäljning Ford Originaldelar

Hos oss kan du som fristående verkstad köpa Ford originalreservdelar via Partslink24. Du ansluter dig och beställer via https://www.partslink24.com/partslink24 Partslink24 är ett webbaserat system som innehåller en komplett reservdelskatalog från Ford och flera andra märken. Ni slipper själva hålla ett lager utan när ni lagt beställningen kan ni komma och hämta delarna hos oss alternativt så skickar eller kör vi ut det till er mot en kostnad enligt överenskommelse. För mer information logga in på Parts Link 24 alt kontakta oss.

Varför du ska välja oss

Att köpa en ny bil är ett stort beslut, tro oss, vi vet. Därför ska du välja en återförsäljare med lång erfarenhet som värdesätter personligt bemötande och alltid garanterar kvalité. Det är vi, det är Bilbyter.