Är du expert på lönefrågor och har arbetat med hela löneprocessen? Är du självgående och organiserad med hög servicenivå? Då kan du vara den vi söker!
Bilbyter är ett expansivt företag i bilbranschen. Vi har fem bilanläggningar i tre städer (Linköping, Norrköping och Mjölby).
Vi är auktoriserade för försäljning av Nissan, Hyundai, Citroën, Mazda, Opel, Mitsubishi, Maxus samt Harley Davidson. Förutom dessa märken är vi också auktoriserade på servicesidan för Ford. Samtliga fullserviceanläggningar med nybils och begagnat bilförsäljning samt servicemarknad med verkstad och reservdelar.
Vi omsätter ca 850 miljoner och är 85 anställda. Dessa anställda är en skön blandning av kollektivanställda, tjänstemän och säljare.
Vi är ett företag som vill ta hand om och utveckla vår personal och vår ambition är att alla ska känna att dom tillhör familjen Bilbyter.
Vi söker nu en löneadministratör på 75-100% som vill vara med och ge våra medarbetare den bästa möjliga service inom lön.
Arbetsplatsen är belägen i trevliga lokaler i Linköping tillsammans med övrig biladministration och ekonomi personal. Vi är ett nära och bra team på 7 personer, självklart är det viktigt att Du passar in och trivs i gruppen, och du rapporterar till ekonomichef.
För att ha rätta förutsättningar för att snabbt ta dig an rollen så behöver du ha några års erfarenhet av arbete med löpande löneadministration. Det är meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning inom lön. Vi ser vidare att du har god systemvana och gärna erfarenhet ifrån lönesystemet Agda. Du är van att tolka kollektivavtal och är väl insatt och håller dig uppdaterad i lagstiftning och regelverk som berör löneområdet.
Du är noggrann, lösningsorienterad och tycker om att självständigt ta dig an och lösa problem och du har förståelse för att hantera känslig information.
Du har sinne för planering, en god samarbetsförmåga och trivs i mötet med människor. Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation, både muntligt och skriftligt. Att ge den bästa servicen och ta stort ansvar för att det du levererar håller hög kvalitet är något du värdesätter.
Låter det här som Du, ser vi mycket fram emot att höra av dig! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, senast den 30 september till.
Stefan.idehed@bilbyter.se
0707 167421